Curs de friptură la tigaie oferit de Gurmand Apetit

Dragii mei, am promis un concurs (de fapt, două), mă țin de cuvânt. Săptămâna aceasta îi voi bucura (sper) pe cititorii din Transilvania, care-s mai aproape de Cluj, orașul în care va avea loc cursul de fripturi la tigaie oferit ca premiu de Gurmand Apetit.

Pot să participe la concurs oameni din toată România, cu mențiunea că Gurmand Apetit plătește doar pentru curs, nu și pentru transport, cazare sau alte cheltuieli. Voi alege șase câștigători dintre persoanele care lasă un comentariu la această postare. Comentariul trebuie să descrie o experiență bună ori mai puțin bună legată de fripturile la tigaie. Poate să fie despre o friptură care v-a ieșit grozav, despre o friptură ratată, despre o friptură pe care v-a dat-o soacra – cu tot ce decurge din asta – sau despre una cu care v-ați surprins oaspeții. Apreciez folosirea corectă a limbii române, calitatea descrierii și, desigur, sinceritatea cu care recunoști fie că ești praf fie că ești un geniu al tigăii. Ce vom face la curs? Vom frige în tigaie diverse piese de vită și miel/berbecuț, pentru a vedea cum se comportă și, desigur, pentru a ne lămuri despre cum e cu tigaia, temperatura, timpul de gătire și starea cărnii după gătire. Al doilea concurs, cel care va avea ca premiu același curs, dar ținut în București, va fi anunțat în scurt timp. Așadar, dacă sunteți mai aproape de București decât de Cluj, puteți să vă încercați șansele la cel de-al doilea concurs. Cursul de la Cluj se va ține la Miele Boutique – the perfect kitchen. Acum, câteva reguli, să fim înțeleși de la început:

1) Poate participa orice persoană cu domiciliul stabil în România.

2) Gurmand Apetit oferă doar cursul, NU și transportul, cazarea sau alte nevoi ale participantului.

3) În cazul în care câștigătorul nu poate să vină, NU poate să trimită pe altcineva în loc.

4) În cazul în care câștigătorul nu poate să vină, NU va primi un alt premiu, loc la un alt curs sau alte compensații.

5) Numărul câștigătorilor este de 6 (șase). Câștigătorii NU pot să vină cu însoțitor.

6) Câștigătorii vor fi aleși până în data de 29 Mai 2014, ora 23.00 și vor fi notificați prin reply la comentariul postat.

7) Câștigătorii trebuie să confirme participarea până în data de 31 Mai 2014, ora 23.00.

8) Alegerea câștigătorilor se face pe baza judecății modertorului (Adrian Hădean).

9) Vor fi luate în considerare doar comentariile care urmează acestui articol.

10) Cursul se va desfăura în ziua de 4 Iunie 2014, între orele 17.00 și 19.00