După trei ani e mai bine

Se împlinesc în curând trei ani de când am început acest proiect online. Prin intermediul www.gurmandapetit.ro și al paginii de Facebook atașate, informația despre carnea roșie în general și despre produsele Gurmand Apetit în particular, a ajuns la peste 5 milioane de români.

Am învățat multe în acești trei ani, multe despre încredere, multe despre neîncredere. Am început să construim o tradiție plecând de la absența unei culturi gastronomice dedicate acestui mod de a mânca, acestor ingrediente, acestui tip de calitate. Sigur că o tradiție nu se contruiește în trei, cinci sau șapte ani, dar faptul că încă suntem aici ne arată că nu-i degeaba și că am contribuit la schimbarea mentalității sau a perspectivei în mulți dintre conaționalii noștri. E adevărat că e o muncă migăloasă, dar credem că merită, vedem că merită. În ultimii trei ani am ținut peste 30 de cursuri de gătit carne roșie, iar cererea e departe de a se fi oprit, poate și pentru că, în ciuda numărului mare de bloguri culinare în limba română, acesta e singurul blog care tratează exclusiv carnea și tehnicile de gătire care o privesc, semn că, deși România e o țară care consumă multă carne, încă ne temem să ne aplecăm asupra subiectului cu atenție reală. Mai avem mult de lucru și ne bucurăm că ne sunteți alături pe acest drum. Vă mulțumim pentru atenție, pentru întrebări și pentru tot feedback-ul din ultimii ani. Revenim în curând.

Read more